A top guide for the worldwide beauty products and brands.
Home > Brands > H2O+ > H2O+ Background
H2O Plus
H2O Plus, hèt huidverzorgingsmerk op het gebied van skincare, spa, bath & shower, fragrance en make-up, is nieuw in Nederland. Alle ingredinten van onze olievrije, op waterbasis ontwikkelde producten zijn afkomstig uit de zee. Deze natuurlijke elementen zijn vervolgens behandeld met de meest geavanceerde technologie. Sea the difference.

H2O Plus maakt gebruik van de meest innovatieve technologieën om de beste huidverzorgingsproducten te creëren. Alles gebeurt bij ons onder n dak: van de productontwikkeling tot de distributie naar de shops over de hele wereld. H2O Plus is hèt alternatief voor de cosmetica brands die nu op de markt zijn.

H2O Plus is het eerste huidverzorgingsbedrijf ter wereld dat zich volledig baseert op water. Al onze producten bevatten de verzorgende elementen van de zee. H2O Plus formuleert, ontwikkelt, test en distribueert al haar producten zelf. Op die manier kunnen wij jou garanderen dat al producten milieuvriendelijk en van topkwaliteit zijn. Over de hele wereld worden wij gewaardeerd om onze 600 zelf ontwikkelde formules en onze originele, natuurlijke stijl.

H2O Plus heeft meer dan 95 shops over de hele wereld, waarvan 25 in de Verenigde Staten en Canada. H2O Plus heeft verder shops in Australië, China, Chili, Cyprus, Griekenland, Hongkong, Ierland, Macau, Maleisië, Mexico, Puerto Rico, Saudiarabië, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Taiwan, Thailand, Zwitserland en nu ook in Nederland. Het hoofdkantoor van H2O Plus staat in Chicago.

Home | Contact Us | Cooperate
©2006-2007 Beauty Direct.nl